Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ,
ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ & ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.
Mε το νέο, πολύ οικονομικό πρόγραμμα Full [HEALTH] Emergency Care, το ίδιο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο νοσοκομείο πολλές περιπτώσεις εξόδων που μπορεί να χρειαστούν στα επείγοντα, χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσετε εσείς χρήματα και να περιμένετε μετά την αποζημίωσή σας, παρά μόνο με μία μικρή συμμετοχή 10%  και μάλιστα μόνο στην περίπτωση που δεν διαθέτετε πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης.
Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τα κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, χωρίς κανένα απολύτως άγχος,αφού η νέα κάλυψη Full [HEALTH] Emergency Care
καλύπτει απευθείας όλα τα έξοδα που μπορεί να πραγματοποιήσετε στα Εξωτερικά Ιατρεία  ή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών των Συμβεβλημένων Νοσοκομείων του Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως :
✔️Αμοιβές Ιατρών
✔️Ιατρικές εργαστηριακές εξετάσεις
✔️Έξοδα χρήσης φαρμάκων
✔️Ιατρικές Πράξεις
✔️Αναλώσιμα υλικά
Η παροχή αυτή σας προσφέρει άμεσα κάλυψη εξόδων μέχρι 1.000 ευρώ ανά
περιστατικό.
Το νέο αυτό Πρόγραμμα απευθύνεται σε κυρίως ασφαλισμένους ή στα εξαρτώμενα μέλη τους από 30 ημερών έως 70 ετών, είτε είναι κάτοχοι κάποιου ασφαλιστικού προγράμματος υγείας είτε όχι, ανεξαρτήτως ιατρικού ιστορικού ηλικίας, με πραγματικά πολύ χαμηλό ασφάλιστρο, μόλις 9 ευρώ/ μήνα!

Παραδείγματα

Ο Α.Χ. αισθάνθηκε μέσα στη νύχτα τους ρυθμούς της καρδιάς του να χτυπούν ακανόνιστα και έντονα. Φοβήθηκε και αναζήτησε το πλησιέστερο εφημερεύον κρατικό νοσοκομείο. Δυστυχώς, ήταν Σάββατο βράδυ και όταν πήγε έπρεπε να περιμένει αρκετές ώρες μέχρι να τον εξετάσει ο πρώτος γιατρός και να του πει τι του συμβαίνει. Ακολούθησαν αρκετές ακόμα ώρες αναμονής για εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Η αναμονή σε συνθήκες κοσμοσυρροής από ανθρώπους οι οποίοι είχαν ο καθένας το δικό του πρόβλημα υγείας,με ελάχιστους γιατρούς και νοσηλευτές να αγωνίζονται υπεράνθρωπα για να τους φροντίσουν και με το δικό του πρόβλημα υγείας σε έξαρση,ήταν εξαντλητική για τον ίδιο και για τη σύζυγό του που τον συνόδευε . Τις ώρες της αναμονής σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πάει στα επείγοντα ενός ιδιωτικού νοσοκομείου και να αντιμετωπίσει γρήγορα και με πλήρη τρόπο το πρόβλημα,αλλά το οικονομικό κόστος ήταν αποτρεπτικό.Τελικά ο Α.Χ. έφυγε μετά από αυτή την ταλαιπωρία για το σπίτι του με οδηγίες ,αλλά έντονη ανησυχία για το θέμα της καρδιάς του και ψυχολογική ανασφάλεια.

Ο Τ.Σ. είχε φύγει για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του. Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που η μικρή του κόρη εμφάνισε υψηλό πυρετό και κοκκινίλες. Το νησί στο οποίο είχαν πάει, ήταν μακριά από την Αθήνα. Εκεί υπήρχε ένα κέντρο υγείας που εξυπηρετούσε όλους τους τουρίστες και τους ντόπιους.Η καθυστέρηση για την εξέταση του παιδιού ήταν μεγάλη ,οι δυνατότητες για εξετάσεις ελάχιστες και οι συνθήκες πολύ πιεστικές.Ευτυχώς εμαθε ότι υπήρχε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο σχετικά κοντά. Έτσι μετέφερε το παιδί εκεί. Τα έξοδα, η αγωνία και το άγχος που πέρασε η οικογένεια, μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα υγείας της μικρής και να θεραπευθεί, δεν περιγράφονται με λόγια.

Η Α.Σ. είχε ακούσει για το πρόγραμμα Full [Health] Emergency Care και είχε ασφαλιστεί με μόλις 9€ το μήνα. Ευτυχώς, γιατί λίγο μετά που είχε κάποιο ατύχημα στο πόδι, μπόρεσε να πάει στο πλησιέστερο ιδιωτικό νοσοκομείο και να κάνει ό, τι χρειαζόταν από εξετάσεις και φροντίδα, χωρίς να περιμένει σε ουρές και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τίποτα, αφού όλα καλύφθηκαν άμεσα από το ασφαλιστικό πρόγραμμα. Ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της.
Τηλέφωνο:
+30 6951933323
E-mail:
info@manolispetrocheilos.gr

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας