Τα Άρθρα μας

Με το Financial Planning ελέγχετε τα πάντα, και τη σύνταξή σας.

Η αποταμίευση είναι η πρώτη συνήθεια που μάθατε από παιδί, όσον αφορά στο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό του τότε μικρού εισοδήματός σας.

Γνωρίζοντας το εισόδημά σας – βασικό χαρτζιλίκι – και τα εβδομαδιαία έξοδά σας –π.χ. πέντε μέρες κουλούρι από την καντίνα του σχολείου– ξέρατε πόσα μπορούσατε να βάλετε στην άκρη και τι θα θέλατε να κάνετε με το ποσό που θα συγκεντρωνόταν.

Μεγαλώνοντας, τα έσοδά σας αυξήθηκαν, όπως και οι υποχρεώσεις σας.

Εισοδήματα, επενδύσεις, φόροι, μηνιαία οικογενειακά, εισφορές, χρέη… οι έννοιες που μπήκαν στην ενήλικη ζωή σας έκαναν πιο περίπλοκα τα οικονομικά σας και πολύ πιο δύσκολη τη διαχείρισή τους.

Ο λίγος χρόνος που διαθέτετε  και το άγχος που σας δημιουργούν  ψυχολογικά οι καθημερινές πιέσεις δεν βοηθούν καθόλου στο να κάνετε τον χρηματοοικονομικό σας σχεδιασμό, όπως θα έπρεπε, αφού σας αναγκάζουν στο να βλέπετε μόνο τα πιο άμεσα και τα πιο επείγοντα.

Το Financial Planning είναι το εργαλείο που όχι μόνο σας δείχνει ξεκάθαρα την οικονομική κατάσταση στο παρόν, αλλά μετά από μελέτη και σχεδιασμό σάς υποδεικνύει τις καλύτερες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για τη διαχείριση της περιουσίας και του εισοδήματός σας για τη διαρκή οικονομική ευημερία σας.

Ως ένας διαφορετικός life coach, το Financial Planning αναδεικνύει τις δυνάμεις και μειώνει τις αδυναμίες σας, για να κερδίσετε το μέγιστο από την οικονομική σας διαχείριση και να δείτε κάθε στόχο σας να πραγματοποιείται.

Με σχεδιασμό και ανασχεδιασμό, όπου και όποτε οι εξελίξεις το απαιτούν,  περιλαμβάνει τις τρέχουσες μηνιαίες υποχρεώσεις, τις οικογενειακές σας ευθύνες, τις επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας, και βεβαίως την ανάγκη σας για μία καλή σύνταξη που θα σας εξασφαλίσει μία καλή ζωή, όταν δεν θα μπορείτε πια να έχετε έσοδα.

Το Financial planning, μία υπηρεσία του χρηματοασφαλιστικού τομέα που συνεχώς εξελίσσεται, αποτελεί τον πιο υπεύθυνο, επαγγελματικό σύμβουλο – οδηγό σας για να κινείστε με σοφά έξυπνο τρόπο στα οικονομικά σας θέματα, να γνωρίζετε πού πατάτε κάθε στιγμή, να είστε σε θέση να ορίσετε το άμεσο και το μακρινό σας μέλλον, όπως το επιθυμείτε.

Προγραμματίστε στρατηγικά τα οικονομικά σας με τη βοήθεια του Financial Planning και ζήστε κάθε στάδιο της ζωής σας, με ηρεμία, αυτοπεποίθηση, σιγουριά.

Με το Financial Planning, αποκτάτε τη στερνή σας γνώση… πρώτα!